Simpatizerstvo se odraža skozi želijo o sprotni obveščenosti o strankinih stališčih, predlogih in aktivnostih. Simpatizerke in simpatizerji s stranko sodelujejo z doniranjem svojega časa, posredovanjem strokovnega znanja ter materialnih ali finančnih sredstev, ne da bi želeli prevzeti pravice ali dolžnosti, ki izhajajo iz polnopravnega članstva, kot ga določa statut.

Med simpatizerke in simpatizerje lahko pristopiš z izpolnitvijo spodnjega obrazca, konkretnim strokovnim predlogom, donacijo ali sodelovanjem v AKSO.

Če želiš podpreti uresničevanje solidarizma skozi naš program, ne spreglej možnosti donacije finančnih sredstev. Finančne donacije sprejemamo le kot prispevke fizičnih oseb. Prispevki posamezne fizične osebe v skupnem znesku v enem letu ne smejo presegati desetkratne povprečne bruto mesečne plače. Vse podatke o prispevkih, ki presegajo višino povprečne bruto mesečne plače, bomo z imenom in naslovom donatorice ali donatorja ter skupnega letnega zneska donacije posebaj navedli v letnem poročilu stranke.

Poljubni prispevek lahko nakažete na bančni račun:

Solidarnost, Einspielerjeva 6, 1000 Ljubljana

Transakcijski račun: SI56 0510 0801 4044 234 (odprt pri Abanka Vipa d.d.)

Davčna številka: 44930372 (nismo zavezanec za DDV)

Matična številka: 4060342000

Za prepoznavanje nakazila kot donacije, prosimo v polje “Sklic” vpiši 00 2015-1.

 

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, se lahko tudi brez finančne donacije pridružiš neformalnim podpornikom Solidarnosti — za pravično družbo.

Zanima me članstvo

Članstvo

Želim biti aktivist

Aktivizem